Luká Bartoň

V centru Plzně bylo v pátek 2. února za účasti předsedy strany Ivana Bartoše, poslance za Plzeňský kraj Lukáše Bartoně, předsedy místního sdružení Plzeň Pavla Šrámka, desítek členů a nespočtu hostů, otevřeno Plzeňské Pirátské centrum. Akce byla veřejná a prostor se po otevření velmi rychle zaplnil.

Pásku slavnostně přestřihl Ivan Bartoš s Lukášem Bartoněm, Pavlem Šrámkem a místopředsedkyní Magdalénou Daňkovou. Po radostném potlesku následovalo představení samotného centra se všemi jeho účely.

Poté došlo i na rozkrajování dortu a v průběhu večera zaznělo i několik skladeb hraných na akordeon v podání předsedy strany Ivana Bartoše. Atmosféra večera byla velmi přátelská a hojná účast svědčí o zájmu Plzeňanů o politické dění v kraji.

,,Centrum v Plzni má sloužit jako místo pro setkávání Pirátů s veřejností a má všestranné využití. Plánují se zde besedy, dny deskových her, přednášky zajímavých hostů, zasedání krajských schůzí, workshopy.” dodává předseda MS Plzeň Pirátů Pavel Šrámek. Každé pondělí zde budou mít občané možnost schůzky se pirátským poslancem a zeptat se ho na novinky z Poslanecké sněmovny. Piráti plánují centrum i nadále vylepšovat a přizpůsobit ho aktuálním potřebám strany a krajského sdružení.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“1″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Ukázat prezentaci]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]