Sedmička:

Moderátor Jaromír Soukup (49) se po vánočních svátcích vrátil na obrazovku TV Barrandov v plné síle. Každý večer uváděl MOJE ZPRÁVY a do toho stihl ve svých pořadech hledat pravdu, odhalovat dosud utajované informace a za účasti diváků diskutovat s předními českými politiky a vést exkluzivní rozhovor s prezidentem republiky. Aby vám nic neušlo, udělali jsme malý souhrn. Pokud chcete vědět víc, nezapomeňte se dívat na televizi Barrandov! 

PONDELÍ 
21:30 

INSTINKT Y JAROMÍR A SOUKUPA Do premiérového dílu unikátního diskuzního pořadu INSTINKTY Matuš a Jan Bendig. Moderátor Jaromír Soukup si se svými Jaromíra Soukupa přijali pozvání známí čeští zpěváci Bohuš na osobní život. „Když jdu někam na party, tak se taky musím hlídat,“ povídal nejen o hudbě, ale také o tom, jaký má sláva dopad na veřejnosti tancovat jako šílený. Matuš zase přemítal, jestli ho prozradil na sebe Bendig, který si například nemůže dovolit lidé na ulici poznají, i když nemá na hlavě šátek. „Já vás totiž bez šátku nikdy v životě neviděl,“ přiznal oblíbený moderátor. 

PONDELÍ 
20:30 

TÝDEN PODLE JAROMÍR A SOUKUPA předsevzetí. Exkluzivně zjistil, co si dali za cíl do dalšího V prvním novoročním díle moderátor řešil aktuální téma – roku někteří čeští politici, a o satirické komentáře nebyla nouze. Posvítil si také na novou pohádku, již uvedla ČT na Štědrý večer a která sklidila negativní kritiku. Stranou nezůstala ani oprava dálnice D1, jež vytáčí každého, kdo se po ní musí vydat. 

ÚTERÝ 
21:10 

ARÉNA JAROMÍRA SOUKUPADo divácky oblíbeného politickodiskuzního pořadu tentokrát přijali pozvání ministr školství Robert Plaga (ANO), Martin Baxa (ODS), Lukáš Bartoň (Piráti), Tomio Okamura (SPD) a Pavel Kováčik (KSČM). Řeč byla o aktuálních tématech, obědech zdarma pro školáky nebo maturitách. 

ÚTERÝ + STŘEDA 
20:30 

MOJE ZPRÁVY PLUS Rozšířená verze zpravodajského pořadu Moje zprávy PLUS nabízí nový pohled na aktuální dění kolem nás. Humor, nadhled, ironie a hlavně odvaha pojmenovat věci pravými jmény. Žádné decentní kroužení okolo a nenápadné naznačování, to je heslo do středečního dílu přijal ministr dopravy Dan Ťok. moderátora Jaromíra Soukupa. Jeho pozvání Řeč byla o dálnici D1 a mýtném. 

ÚTERÝ 
22:45 

KAUZY JAROMÍRA SOUKUPA Jediný publicistický pořad v Česku, kde moderátor to nejen s aktuálními politickými kauzami, ale i těmi, divákům naprosto přehledně vysvětluje, jak je s nimiž se setkáváme v běžném životě. Jaromír Soukup také srozumitelně sděluje, kdo je darebák fake news, jak je poznat a jak se před nimi bránit. a kdo hrdina. V úterý divákům objasnil, co jsou to Ve středu se věnoval falešným slevám, reklamacím a záruční době. Moderátor divákům také ukázal z lidí vytáhli peníze. nejčastější triky, které používají obchodníci, aby 

STŘEDA 
21:30 

JAROMÍR SOUKUP LIVE Mají zvířata skutečně blahodárný vliv na zdraví člověka? Přesně na tuto a další otázky odpovídali speciální hosté premiérového dílu Jaromír Soukup LIVE. Pozvání do studia přijali fyzioterapeutka a canisterapeutka Iva Bílková, ředitelka a vedoucí výcviku Helppes Zuzana Daušová, šaman a věštec Jan Saavedra, vizionář a věštec Stanley Bradley, numerolog a věštec Vlastimil Plamínek a jasnovidka Ivana Regina Kupcová Sádlová. 

STŘEDA 
20:30 

TÝDEN S PREZIDENTEM Palčivá témata, aktuální události a názory prezidenta České republiky – to je pořad Týden s prezidentem. Moderátor Jaromír Soukup si pro prezidenta opět připravil otázky, na něž diváci chtějí znát odpovědi. Diskuzi můžete sledovat každý čtvrtek na televizi Barrandov. 

ČTVRTEK 
21:30 

DUEL JAROMÍRA SOUKUPA Do čtvrtečního Duelu vyzval Jaromír Soukup místopředsedu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Petra Fialu. V Česku nejúspěšnější politický diskuzní pořad, který televize Barrandov vysílá každý čtvrtek. V politice ostřílený moderátor se nebojí zeptat na cokoli, i když se to hostům mnohdy nelíbí.